NL / DE

Naam
Perron55
Adres
Kaldenkerkerweg 55
Postcode/plaats
5913 AC Venlo
Land
The Netherlands

Handjes uit
de mouwen

Binnen Perron55 vervullen vrijwilligers de meest uiteenlopende werkzaamheden in de voorbereiding en uitvoering van activiteiten. Denk hierbij aan flyeren, posterverspreiding, barwerkzaamheden, licht- en geluidstechniek, kaartverkoop en garderobe… Het wordt allemaal vrijwel uitsluitend door vrijwilligers gedaan. Al onze nieuwe vrijwilligers beginnen in een professioneel coaching- en opleidingstraject voordat ze daadwerkelijk aan de slag gaan. Vele van onze oud-vrijwilligers hebben momenteel een mooie (maatschappelijke) carrière. Ambieer je een carrière in de muziekscene dan is Perron55 hiervoor een mooie opstap.
Jouw hulp als vrijwilliger kunnen we altijd gebruiken. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent in de vorm van pr/marketing zaken, licht- en geluidtechnici, mensen voor de kassa of garderobe, bandbegeleiders, flyeraars, koks en barmedewerkers. Wat krijg je hiervoor terug? Gratis entree bij activiteiten, een leuke groep vrijwilligers met een fantastische sfeer om mee samen te werken, de meest leuke business om in te werken, werken op festivals als Pinkpop en Stereo Sunday en het super toffe jaarlijkse vrijwilligersweekend. Tevens kun je je gewerkte uren bij Perron55 gebruiken voor je Maatschappelijke Stage.

Wil jij ook bijdragen aan al dit moois? Meld je dan aan als vrijwilliger of vraag meer informatie aan.

STAGE

Volg je een MBO, HBO of WO opleiding dan is het mogelijk om bij Perron55 stage te lopen. Per periode (sept-jan of feb-juli) wordt gekeken of er ruimte is een stagiaire te plaatsen.
Voor de middelbare scholieren is er ook de mogelijkheid om je Maatschappelijke Stage in te vullen bij Perron55. Voor meer info of interesse neem contact op met Perron55.